Пакацошвілі, ІларіонКадомський, Сергій Віталійович2014-09-082014-09-082014Пакацошвілі, І. П'ять кроків сертифікації обладнання харчових виробництв / Іларіон Пакацошвілі, Сергій Кадомський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 193-194.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16629Сертифікат на продукцію зазвичай свідчить про те, що продукція відповідає певним технічним вимогам. Сертифікат може бути виданий виробником, споживачем або третьою (незалежною) стороною. Звичайно ж, ступінь довіри до цих сертифікатах буде різною. Certificates for products usually indicates that a product meets certain specifications. The certificate may be issued by the manufacturer, the consumer or a third (independent) party. Of course, the credibility of these certificates will be different.uk-UKобладнання харчових виробництвсертифікаціяequipment for food industrycertificationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвП'ять кроків сертифікації обладнання харчових виробництвOther