П'ять кроків сертифікації обладнання харчових виробництв - Пакацошвілі, Іларіон; Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Сертифікат на продукцію зазвичай свідчить про те, що продукція відповідає певним технічним вимогам. Сертифікат може бути виданий виробником, споживачем або третьою (незалежною) стороною. Звичайно ж, ступінь довіри до цих сертифікатах буде різною. Certificates for products usually indicates that a product meets certain specifications. The certificate may be issued by the manufacturer, the consumer or a third (independent) party. Of course, the credibility of these certificates will be different.
Keywords: обладнання харчових виробництв; сертифікація; equipment for food industry; certification; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв