Концепція використання рослинної біомаси як джерела енергії - Серьогін, Олександр Олександрович; Блаженко, Сергій Іванович; Осьмак, Олексій Олексійович; Рябоконь, Наталія Валеріївна (My University, 2014)
Досліджено проблему енергетичного використання біопалив з рослинної біомаси з метою втілення нового покоління опалювальних пристроїв з коефіцієнтом корисної дії у межах від 80 до 90 %. The problem of energy production of biofuels from plant biomass in order to implement a new generation of heating devices with efficiency ranging from 80 to 90%.
Keywords: рослинна біомаса; plant biomass; біопаливо; biofuels; котли-газогенератори; boiler gas generator; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту