Кузьмін, Олег ВолодимировичОбеснюк, Ольга ОлегівнаКушлак, Антон СергійовичМирончук, Валерій ГригоровичТопольник, Віра Григорівна2017-05-292017-05-292016Патент на корисну модель № 109594, МПК (2016.01) A23L 29/30, A23L 27/30. Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів / Кузьмін О.В., Обеснюк О.О., Кушлак А.С., Мирончук В.Г., Топольник В.Г.; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201602582; заяв. 16.03.2016; опубл. 25.08.2016, Бюл. №16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25394Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне, коньяк. Composition fortified syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine, brandy.uk-UKсиропsyrupкондитерській вирібpastryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняСклад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 109594)Other