Особливості виховання студентів академічної групи у вищих навчальних закладах - Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна (My University, 2013)
Для сучасної педагогічної науки проблема створення освітньо-виховних умов для формування студентської академічної групи є актуальною і дуже важливою. For modern pedagogy problem of creating educational and educational conditions for the formation of student academic group is relevant and important.
Keywords: кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра екології та екоменеджменту; виховання; студент; education; student