Проблеми та перспективи розвитку молодіжного туризму в Україні - Падусенко, Юлія Віталіївна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2021)
Молодіжний туризм є одним з найбільш динамічних та перспективних напрямків розвитку туристичного бізнесу. Він спрямований на виконання завдання щодо виховання молодого покоління, підвищення освітнього та культурного рівня молоді, сприяння загальному зціленню нації та задоволенню рекреаційних потреб особистості.

Youth tourism is one of the most dynamic and promising areas of tourism business development. It is aimed at fulfilling the task of educating the young generation, raising the educational and cultural level of the youth, promoting the general healing of the nation and satisfying the recreational needs of the individual.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; молодіжний туризм; розвиток; Україна; youth tourism; development; Ukraine