Регіональні аспекти виробництва та реалізації яловичини в Київській області - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2004)
Розглядаються проблеми та перспективи виробництва яловичини в Київській області.
Keywords: яловичина; тваринництво; кафедра економіки праці та менеджменту