Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКравчук, Надія МиколаївнаКирпіченкова, Оксана Миколаївна2018-04-102018-04-102017Патент на корисну модель № 120521 UA МПК A23L 21/10 (2016.01). Склад білкового десерту. Польовик В. В., Корецька І. Л., Кравчук Н. М., Кірпиченкова О. О.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201703869; заявл. 19.04. 2017; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26928Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач - глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з садової горобини. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener - glucose-fructose syrup and additionally contains rowanberry puree.uk-UKяблучне пюреapple pureeглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupпюре з горобиниrowanberry pureeкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 120521)Other