Рибні тюфтельки з цистозірою (Патент на корисну модель № 44243) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна (My University, 2009)
Розроблено рибні тюфтельки з цистозірою, які включають котлетну масу з риби, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту свіжу, молоко, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносяться зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибуля ріпчаста пасерована, вода та морські водорості цистозіра чорноморська. Developed fish noisettes containing fish cutlet mass of bread, fresh onion, milk, salt, ground black pepper, characterized in that it further comprises barleygrainproduct, eggs, butter, fried onion, water and water-plants black sea tsystoziru.
Keywords: цистозіра чорноморська; котлетна маса з риби; рибні тюфтельки; black sea tsystoziru; fish cutlet mass; fish noisettes; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів