Ефективність впливу конструктивних параметрів на вентиляційні процеси в зоні зволоження - Денисюк, Денис; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2018)
Удосконалено конструкцію витяжного зонта, з елементами регулювання викидів пароповітряної суміші (ППС) зони гігротермічної обробки в результаті чого підвищилась продуктивність та економічні показники роботи печі, визначено закономірності вентиляції в пекарній камері в залежності від інтенсивності подачі пари на зволоження.
Keywords: пекарна камера; baking chamber; зонт витяжний; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв