Сокол, Андрій ВолодимировичТокарчук, Сергій ВолодимировичГавва, Олександр Миколайович2019-12-102019-12-102018Сокол, А. В. Розроблення та дослідження модуля дозування та фасування комбінованих сипких продуктів / А. В. Сокол, С. В. Токарчук, О. М. Гавва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30497Для вирішення завдання щодо точності дозування компонентів та рівномірного розподілення їх по об’єму основного складу комбінованого сипкого продукту запропоновано нову конструкцію модуля дозування і фасування, в якому передбачено дозування окремих компонентів та їх змішування під час фасування. To solve the problem regarding the accuracy of the dosing of components and their even distribution over the volume of the main composition of the combined bulk product, a new design of the dosing and packing module is proposed, which provides for the dosing of individual components and their mixing during packing.uk-UKдозуваннясипкі продуктидозаторdosingbulk productsdispenserкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРозроблення та дослідження модуля дозування та фасування комбінованих сипких продуктівThesis