Обґрунтування основних проблем та аналіз хлібопекарської галузі в Україні під час економічної кризи - Труш, Юлія Леонідівна (My University, 2010)
Розглянуто провідні проблеми хлібобулочної галузі в умовах економічної криз, а також проаналізовано фінансові результати від основної діяльності підприємств та виявлено головні недоліки їх функціонування в умовах економічної кризи. Досліджено основну програму заходів щодо поліпшення стану в галузі на поточний термін.

The main problems of bakery segment during recession period are considered in this paper. Financial results of enterprises main activities are analyzed; and the main disadvantages of them during recession period are exposed. The main program of measures which can be taken yo improve the situation in this segment for the current period are researched.
Keywords: хлібопекарська галузь України; baking industry in Ukraine; кафедра економіки і права