Технологія освоєння і впровадження CASE-засобів на підприємстві - Загоровська, Лариса Григорівна (My University, 2014)
Процес впровадження CASE-засобів складається з наступних етапів: визначення потреб підприємства у CASE-засобах; оцінка і вибір CASE-засобів; виконання пілотного проекту; практичне впровадження CASE-засобів. The process of implementation of CASE-tools consists of the following steps: defining business needs in CASE-tools; evaluation and selection of CASE-tools; pilot project; practical implementation of CASE-tools.
Keywords: програмне забезпечення; CASE-засоби; реінжиніринг; software; CASE-tool; reengineering; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки