Кузьмін, Олег ВолодимировичКорецька, Ірина ЛьвівнаБуглак, Олена МиколаївнаПилипенко, ОлексійСаламаха, Олена Аркадіївна2022-09-082022-09-082020Дослідження якості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, І. Л. Корецька, О. М. Буглак, О. Ю. Пилипенко, О. А. Саламаха // Інтернаука. – 2020. – № 2 (82). – С. 52–60. DOI: 10.25313/2520-2057-2020-2-5599https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37936Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietДослідження якості раціонів харчуванняArticle