Дослідження якості раціонів харчування - Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Буглак, Олена Миколаївна; Пилипенко, Олексій; Саламаха, Олена Аркадіївна (My University, 2020)
Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кваліметрія; якість; харчування; qualimetry; quality; diet