Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму - Башинська, І.; Мельник, Людмила Вікторівна (My University, 2018)
Розкриті питання організації та функціонування ресторанного господарства в готельних комплексах. The questions of organization and functioning of restaurant economy in hotel complexes are revealed.
Keywords: туризм; ресторанне господарство; готелі; hotels; tourism; restaurant economy; кафедра туристичного та готельного бізнесу