Методи навчання іноземних мов у вищій школі - Власенко, Людмила Василівна; Суліма, Ірина Іванівна; Шинкаренко, Надія Василівна (My University, 2011)
У статті описано основні методи навчання іноземних мов та дана їх загальна характеристика, розглянуто технології навчання, їх особливості у процесі вивчення іноземних мов.

It is overviewed in the article the main methods of learning foreign languages, and given their general characteristics. It is described the technologies of learning foreign languages, their particularities during the process of foreign language studying.
Keywords: технологія навчання; механізм; метод навчання; technologies of studying; mechanism; methods of learning; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації