Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами - Онопрійчук, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна; Потапенко, Сергій Іванович (My University, 2006)
Розроблена технологія нового комбінованого молочно-білкового продукту з визначеними функціонально-технологічними властивостями, а саме пасти на основі сиру кисломолочного. В якості нових рецептурних компонентів були обрані продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків «Прозер».

The article features a production technology for a new combined dairy-protein product with predetermined functional and technological properties, namely cottage cheese-based pastes. Germinated cereals were used as new recipe ingredients.
Keywords: технологія; technology; молочно-білковий продукт; функціонально-технологічні властивості; сир кисломолочний; dairy-protein functional and technological properties; cottage cheese; кафедра технології молока і молочних продуктів