Онопрійчук, Олена ОлександрівнаГрек, Олена ВікторівнаПотапенко, Сергій Іванович2012-06-132012-06-132006Онопрійчук, О. О. Розроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтами / О. О. Онопрійчук, О. В. Грек, С. І. Потапенко // Таврійський науковий вісник. – 2006. – № 43. – С. 92–100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1408Розроблена технологія нового комбінованого молочно-білкового продукту з визначеними функціонально-технологічними властивостями, а саме пасти на основі сиру кисломолочного. В якості нових рецептурних компонентів були обрані продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків «Прозер».The article features a production technology for a new combined dairy-protein product with predetermined functional and technological properties, namely cottage cheese-based pastes. Germinated cereals were used as new recipe ingredients.otherтехнологіяtechnologyмолочно-білковий продуктфункціонально-технологічні властивостісир кисломолочнийdairy-protein functional and technological propertiescottage cheeseкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології комбінованого молочно-білкового продукту з рослинними інгредієнтамиArticle