Методологічний підхід до визначення збалансованості маркетингового комплексу підприємства - Стеценко, Вікторія Анатоліївна (My University, 2013)
У статті визначено комплекс чинників, що впливають на розподіл витрат між елементами маркетингового комплексу та розроблено методологічний підхід до розрахунку показника збалансованості маркетингового комплексу підприємства The article deals with identify of factors that affect to distribution costs between the elements of the marketing mix, and it is developed a methodological approach to calculate the balancing of marketing mix of company in the article.
Keywords: маркетинг-мікс; елементи маркетингового комплексу; збалансованість маркетингового комплексу; бюджет маркетинга; marketing mix; elements of marketing mix; balancing marketing mix; marketing budget; кафедра маркетингу