Соціальний склад та чисельність студентів-гуманітаріїв Наддніпрянської України (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2012)
Аналізується соціальний склад студентів-гуманітаріїв. Порівнюється соціальний склад молоді світських і духовних вищих навчальних закладів. Analyzes the social structure of humanitarian students. Compared the social structure of young secular and religious high educational institutions.
Keywords: соціальні прошарки; студенти; дворяни; духовенство; міщани; селяни; social groups; students; nobles; clergy; burghers and peasants; кафедра гуманітарних дисциплін