Косовець, Галина Миколаївна2014-09-012014-09-012014Косовець, Г. М. Економіко-організаційний механізм забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств : автореф. дис. … канд. екон. наук : спец. 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)» / Косовець Галина Миколаївна; НУХТ. – Київ, 2014. – 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16508Досліджено теоретичні, методичні, організаційні і практичні засади економіко-організаційного механізму забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств. Визначено сутність економіко-організаційного механізму забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств та встановлено відмінність понять «економіко-організаційний механізм» і «господарський механізм», виокремлено принципи формування економіко-організаційного механізму. Проаналізовано сучасний стан формування економіко-організаційного механізму забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств регіону. Обґрунтовано пропозиції щодо вдосконалення державного регулювання виробництва овочевої продукції. Удосконалено сутність і зміст поняття економіко-організаційного механізму. Визначено шляхи підвищення дієвості економіко-організаційного механізму забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств. Обґрунтовано підходи до формування економіко-організаційного механізму. Визначено пріоритетні напрями розвитку овочепереробних підприємств України.otherринок овочівекономіко-організаційний механізмовочепереробні підприємстварынок овощейовощеперерабатывающие предприятияэкономико-организационный механизмmarket of vegetableseconomic and organizational frameworksvegetable-processing plantsЕкономіко-організаційний механізм забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємствOther