Купажований жир (Патент на корисну модель № 37824) - Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна (My University, 2008)
В основу корисної моделі поставлено завдання покращення фізіологічних, технологічних та споживчих властивостей кулінарних жирів. The basis of the utility model tasked with improving physiological, technological and consumer characteristics cooking oils.
Keywords: рецептура; купажований жир; recipe; blended oil; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів