Пешук, Людмила ВасилівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2013-03-142013-03-142008Пат. 37824 UA, МПК7 A23D 7/00, A23D 9/00 Купажований жир / Пешук Л. В., Радзієвська І. Г. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u200808751 ; заявл. 02.07.08 ; опубл. 10.12.08, Бюл. № 23. - 4 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6824В основу корисної моделі поставлено завдання покращення фізіологічних, технологічних та споживчих властивостей кулінарних жирів. The basis of the utility model tasked with improving physiological, technological and consumer characteristics cooking oils.otherрецептуракупажований жирrecipeblended oilкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКупажований жир (Патент на корисну модель № 37824)Other