Чанг, Бао-Ер2022-10-312022-10-312022Чанг, Бао-Ер Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виготовлення кукурудзяних пластівців на ПрАТ «Лантманнен АКСА» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бао-Ер Чанг ; наук. керівник Богдан Сергійович Пащенко. – Київ, 2022. – 139 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38580otherкафедра експертизи харчових продуктівкукурудзяні пластівціудосконалення системи управління якістюПрАТ «Лантманенн Акса»Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виготовлення кукурудзяних пластівців на ПрАТ «Лантманнен АКСА»Other