Кошова, Валентина МиколаївнаПилипенко, С. А.2013-08-292013-08-292008Кошова В. М. Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві / В. М. Кошова, С. А. Пилипенко // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 11. – С. 27-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9423Пиво, одержане з використанням дріжджів до 5-ти генерацій містить допустиму концентрацію діацетилу, яке не впливатиме на смакові властивості пива. Beer produced using yeast to 5 generations has allowed concentration of diacetyl not affect the taste of the beer.otherдикетониспиртове бродіннядріжджідіацетилгенераціяdiketonesyeastalcoholic fermentationdiacetylgenerationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пивіArticle