Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві - Кошова, Валентина Миколаївна; Пилипенко, С. А. (My University, 2008)
Пиво, одержане з використанням дріжджів до 5-ти генерацій містить допустиму концентрацію діацетилу, яке не впливатиме на смакові властивості пива. Beer produced using yeast to 5 generations has allowed concentration of diacetyl not affect the taste of the beer.
Keywords: дикетони; спиртове бродіння; дріжджі; діацетил; генерація; diketones; yeast; alcoholic fermentation; diacetyl; generation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства