Івахно, Ольга ОлександрівнаЛявинець, Георгій МихайловичІщенко, Тетяна ІванівнаГавриш, Андрій Володимирович2014-11-262014-11-262014Івахно, О. О. Використання пряноароматичної та каратиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктів / О. О. Івахно, Г. М. Лявинець, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш // Актуальні задачі сучасних технологій : ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів, 19-20 листопада 2014 р. – Тернопіль : ТНТУ, 2014. – С. 282.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18716Науково обґрунтовано склад та оптимальні масові частки біологічно активних компонентів фітоолійного каратиновмісного напівфабрикату, який може бути основою різноманітних соусів емульсійного типу. Scientifically sound and optimal composition of the mass fractions of biologically active components phyto- and oil carotene containing semi, which can be the basis of a variety of sauces emulsion type.біологічно активні компонентифітоолійний каратиновмісний напівфабрикатсоуси емульсійного типуbiologically active componentssemi-finished phyto- and oil carotene containing productemulsion-type saucesкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктівThesis