Тамплієри: до проблеми історії ордену - Клочков, Ілля Володимирович; Сигиденко, Вікторія Валеріївна (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемі розвитку ордену Тамплієрів. Article dedicated to the problem development a Temple knight’s.
Keywords: Схід; історія; знання; культура; culture; Orient; history; knowledge; кафедра гуманітарних дисциплін