Дейниченко, Людмила Григорівна2019-06-062019-06-062018Дейниченко, Л. Г. Технологія та якість збитих десертів на основі молочно-білкового концентрату / Л.Г. Дейниченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К.: НУХТ.– 2018.– Том 24.– №1.– С. 189-197.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29499У статті запропоновано технологію виробництва та досліджено якість десерту «Тірамісу білковий», який виготовляється на основі молочно-білкового концентрату, що є новим видом нетрадиційної білоквмісної сировини і характеризується підвищеним вмістом всіх незамінних амінокислот, кращою збалансованістю амінокислотного складу та оптимальним співвідношенням ессенціальних амінокислот. The article provides the technology of making and studies the quality of the dessert "Protein Tiramisu", which is made on the basis of milk-protein concentrate, a new type of non-traditional protein-containing raw material, which is characterized by an increased content of all essential amino acids, a better balance of the amino acid composition and optimal correlation of essential amino acids.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїдесерт «Тірамісу»молочно-білковий концентратсколотиникалиназбита десертна продукціяmilk-protein concentratebuttermilkviburnumwhipped dessert productsdessert "Tiramisu"Технологія та якість збитих десертів на основі молочно-білкового концентратуArticle