Стеценко, Наталія ОлександрівнаПастовенська, Анна Олегівна2016-09-292016-09-292016Стеценко, Н. О. Удосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутом / Н. О. Стеценко, А. О. Пастовенська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24252Протягом останніх років спостерігається досить високий попит на споживання сиркових мас. Така їх популярність зумовлена високою харчовою цінністю, поживними властивостями, а також органолептичними показниками. In recent years there has been quite a high demand for cheese mass consumption. Such popularity is due to their high nutritional value, nutritional and organoleptic characteristics.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівсиркова масанасіння кунжутухарчова цінністьcurdsesame seedsnutritional valueУдосконалення способу виробництва сиркової маси, збагаченої кунжутомOther