Топчій, Оксана АнатоліївнаГримайло, Ірина ОлегівнаІващук, Павло Васильович2017-06-142017-06-142015Топчій, О. А. Використання білково-вітамінних компонентів у рецептурах м'ясних хлібів / О. А. Топчій, І. О. Гримайло, П. В. Іващук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 275.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25517Аналіз структури захворювань населення у сучасних умовах інтенсивного технічного забруднення навколишнього середовища свідчить про назрілу необхідність збагачувати продукти масового споживання добавками, які мають виражені функціональні властивості. Перспективним є використання білково-вітамінного збагачувача, як додаткового рецептурного компоненту, що дозволить отримати харчові продукти функціонального призначення. The analysis of diseases of the population in modern conditions of intensive Technical pollution indicates overdue the need to enrich the consumer products additives that have expressed functional properties. Promising is the use bilkovo-vitamin enrichers as an additional component of the prescription, which will get food functionality.м'ясо птицікупажована оліявітаміниB-каротинpoultryblended oilvitaminsB-caroteneкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання білково-вітамінних компонентів у рецептурах м'ясних хлібівThesis