Nazarenko, NataliaVeres, Ekaterina2016-03-112016-03-112015Nazarenko, N. Variet of gastronomic and food destinations to Austraeia / N. Nazarenko, K. Veres // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 92-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22419Gastronomy, food and wine tourism has become a rapidly growing area of tourism research and tourism product development. Гастрономія, їжа і вино туризм став швидко зростаючої областю досліджень і розвитку туризму туристичного продукту.othercateringtourismwineвиноробствогастрономіятуризмгастрономиявиноделиекафедра туристичного та готельного бізнесуVariet of gastronomic and food destinations to AustraeiaOther