Розроблення програми розрахунку продуктів технологічного виробництва хлібопекарських дріжджів - Омельчук, Людмила Миколаївна; Куц, Анатолій Михайлович (My University, 2000)
Розроблена і впроваджена в навчальний процес програма по розрахунку продуктів та основного технологічного обладнання для виробництва хлібопекарських дріжджів на мелясно-спиртових заводах, які працюють по двох продуктовій схемі з використанням алгоритмічної мови EXEL на персональних комп’ютерах типу ІВМ. Developed and implemented in the educational process of the program to calculate basic products and manufacturing equipment for the production of baking yeast in molasses distilleries, working in two's Food scheme using algorithmic language EXEL on personal computers such as IBM.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; дріжджі хлібопекарські; baker's yeast