Омельчук, Людмила МиколаївнаКуц, Анатолій Михайлович2016-06-172016-06-172000Омельчук, Л. М. Розроблення програми розрахунку продуктів технологічного виробництва хлібопекарських дріжджів / Л. М. Омельчук, А. М. Куц // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : програма і тези доповідей 66-ї наукової конференції, 18–20 квітня 2000 р. – Київ : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. – С. 106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23647Розроблена і впроваджена в навчальний процес програма по розрахунку продуктів та основного технологічного обладнання для виробництва хлібопекарських дріжджів на мелясно-спиртових заводах, які працюють по двох продуктовій схемі з використанням алгоритмічної мови EXEL на персональних комп’ютерах типу ІВМ. Developed and implemented in the educational process of the program to calculate basic products and manufacturing equipment for the production of baking yeast in molasses distilleries, working in two's Food scheme using algorithmic language EXEL on personal computers such as IBM.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствадріжджіспирт-сирецьбражкаyeastcrude alcoholmashРозроблення програми розрахунку продуктів технологічного виробництва хлібопекарських дріжджівThesis