Перспективи виробництва безглютенової продукції - Сорохан, Ольга Дмитрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2021)
Проведені дослідження, щодо черствіння безглютенового хліба з кукурудзяним, рисовим та гречаним борошном. Studies have been conducted on the aging of gluten-free bread with corn, rice and buckwheat flour.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; глютенова ентеропатія; безглютенові вироби; gluten enteropathy; gluten-free products