Сорохан, Ольга ДмитрівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302021Сорохан, О. Д. Перспективи виробництва безглютенової продукції / О. Д. Сорохан, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.3. – С. 378https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41274Проведені дослідження, щодо черствіння безглютенового хліба з кукурудзяним, рисовим та гречаним борошном. Studies have been conducted on the aging of gluten-free bread with corn, rice and buckwheat flour.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїглютенова ентеропатіябезглютенова продукціябезглютенові хлібобулочні виробиgluten enteropathygluten-free productsgluten-free bakery productsПерспективи виробництва безглютенової продукціїThesis