Апарат для виробництва ферментованих солодів (Патент на корисну модель № 27356) - Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Неретін, Ігор Миколайович; Пехтєрєв, Ігор Євгенович; Потапенко, Сергій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович; Сташейко, Віктор Іванович (My University, 2007)
Опис до патенту на корисну модель. Апарат для виробництва ферментованих солодів. Description to useful model patent. Apparatus for the production of fermented malts.
Keywords: зерно; злак; пророщування; ферментація; сушіння; апарат; процес; режим; grain; grass; sprouting; fermentation; drying apparatus; process mode; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства