Розвиток персоналу - запорука добробуту компанії - Грищенко, Діана Григорівна (My University, 2010)
В статті дано відповідь на питання як забезпечити належний рівень професіоналізму та компетентності персоналу. Розглянуто різні форми навчання , дано детальну їх характеристику. Проаналізовано активність українських підприємств в сфері навчання власного персоналу. The article answered the question how to ensure a proper level of professionalism and competence of staff. Describe different forms of training and giving their detailed characteristics. Analyzed the activity of Ukrainian enterprises in training their oum staff.
Keywords: компетенція; підвищення кваліфікації; професіоналізм; competence; rising qualification; professionalism