Стрічковий транспортер (Патент на корисну модель № 44794) - Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2009)
Стрічковий транспортер складається із приводної й натяжної станцій, транспортуючої стрічки. Транспортуюча стрічка розміщена всередині напрямних труб. A belt conveyor consists of driving and tension stations, a transport belt. The transport belt is located inside guides of pipes.
Keywords: транспортер; vehicle; натяжна станція; стрічка; напрямні труби; suspended station; tape; guide tubes; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування