Дослідження мікробіоти напоїв на основі соку цукрового сорго - Короленко, Аліна Віталіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна (My University, 2015)
Для підвищення якості напоїв отриманих з соку цукрового сорго, та пригнічення їх мікробіоти, ефективним є використання короткотривалої пастеризації. In order to improve the quality of food products derived from the sap of sugar sorghum, is effective use of prior heat treatment of the juice with a view to its inhibition of microorganisms.
Keywords: мікробіота; microbiota; термічна обробка; heat treatment; цукрове сорго; sugar sorghum; кафедра біотехнології і мікробіології