Zarubina, VictoriaArsenieva, LarisaSmirnova, Elizabeth2012-09-212012-09-212012Zarubina, V. The course of biochemical processes in fermenting-forming aggregate / V. Zarubina, L. Arsenieva, J. Smirnova // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція, 25 квітня 2012 р.: тези доповідей. – Харків: ХДУХТ, 2012. – Ч. 4. – P. 75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2854It was investigated the dynamics of sugars in the dough and changes in fractional composition of protein substances in semi-finished products under the influence of higher pressure that is created in the chamber of fermenting-forming aggregate.otherhigher pressurebiochemical processesfermenting-forming aggregatecold extrusionпідвищений тискбіохімічні процесибродильно-формувальний агрегатхолодна екструзіяповышенное давлениебиохимические процессыбродильно-формующий агрегатхолодная экструзиякафедра експертизи харчових продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуванняThe course of biochemical processes in fermenting-forming aggregateArticle