Шляхи вдосконалення системи навчання у сфері гостинності - Корніяка, Антоніна Олександрівна; Голікова, Тетяна Петрівна (My University, 2013)
Визначено особливості підготовки фахівців сфери гостинності в Україні. Проведено оцінку світового досвіду у даній галузі. Обґрунтовано шляхи створення ефективної системи навчання у сфері гостинності. Запропоновано створення окремих підрозділів (тренінг-центрів) на базі готелів для навчання персоналу.
Keywords: гостинність; навчання; фахівець; тренінг-центр; гостеприимство; образование; специалист; тренинг-центр; hospitality; education; specialist; training-center; кафедра готельно-ресторанної справи