Інтенсифікація процесу змішування та гомогенізації компонентів мазей - Прохоров, Олександр Миколайович; Доломакін, Юрій Юрійович; Білоконь, Майя Андріївна (My University, 2016)
Визначено режими приготування лікарської мазі на шнековому вертикальному змішувачі. Determine the mode of preparation of drug ointment on the vertical auger mixer.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; лікарські засоби; змішування; мазь; шнек; гомогенізація; medicaments; mixing; ointment; screw; homogenization