Управління адаптацією персоналом на підприємствах туристичної сфери - Слюсар, Марія Олегівна; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна (My University, 2018)
Проаналізовано адаптаційні програми для нових працівників на туристичному підприємстві. The adaptation programs by new personnel at travel company are analyzed.
Keywords: туризм; адаптація; персонал; туристичне підприємство; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; adaptation; personnel; travel company