Устименко, Ігор МиколайовичКорх, Наталя СергіївнаТетеріна, Світлана МиколаївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2018-11-122018-11-122018Патент 128338 UA, МПК А23С 11/00, А23С 11/08, А23L 29/10 (2006.01) Спосіб отримання харчової емульсії / Устименко І. М., Корх Н. С., Тетеріна С. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій.– № u 201803935; заявл. 11.04.2018 ; опубл. 10.09.2018, Бюл. № 17, 2018 р/https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28472Спосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання замінника молочного жиру, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація. The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продуктfood emulsionsodium caseinatemilk-containing productкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра біотехнології і мікробіологіїСпосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 128338)Other