Застосування вакуум-імпульсної обробки для покращення якості харчових продуктів - Дячук, Богдана Олегівна; Запорожець, Юлія Владиславівна (My University, 2025)
З огляду на зростаючі вимоги споживачів до якості та безпеки харчових продуктів, розробка нових методів обробки, які б забезпечували збереження поживних речовин, покращення текстури та смаку, а також подовження терміну придатності, є надзвичайно актуальною. Одним із перспективних напрямків у цій галузі є застосування вакуум-імпульсної обробки.
Keywords: вакуум-імпульсна обробка; якість харчових продуктів; food quality; physical and chemical properties; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв