Івченко, Анна ІванівнаРайчук, Ніна Миколаївна2014-10-012014-10-012014Івченко, А. Створення рецептури зернових хлібців на основі сучасних норм збалансованості основних нутрієнтів / Анна Івченко, Ніна Райчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 690-692.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17026Метою даної роботи була розробка рецептури зернових хлібців збалансованих за білковим складом та з покращеною харчовою цінністю. The aim of this work was to develop formulations grain crisp bread balanced on protein structure and with improved nutritional value.uk-UKзернові хлібціхарчова цінністьмікронутрієнтиmicronutrientsnutritional valuegrain breadкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівСтворення рецептури зернових хлібців на основі сучасних норм збалансованості основних нутрієнтівOther