Муляр, Ольга АнатоліївнаДоценко, Віктор ФедоровичБондар, Наталія Петрівна2019-02-152019-02-152017Патент на корисну модель № 121571, МПК A23J 1/14 (2006.01). Cпосіб отримання білкового концентрату з білого люпину / Муляр О. А., Доценко В. Ф., Бондар Н. П.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u2017 06041 ; заяв. 16.06.2017 ; опубл. 11.12.2017, Бюл. № 23 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28803В основу винаходу поставлено задачу розробки способу отримання концентрату білків із білого люпину з використанням ферментів.uk-UKбілковий концентратбілий харчовий люпинферментиprotein concentratewhite food lupineenzymesкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб отримання білкового концентрату з білого люпину (Патент на корисну модель № 121571)Other