Спосіб отримання білкового концентрату з білого люпину (Патент на корисну модель № 121571) - Муляр, Ольга Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Бондар, Наталія Петрівна (My University, 2017)
В основу винаходу поставлено задачу розробки способу отримання концентрату білків із білого люпину з використанням ферментів.
Keywords: білковий концентрат; білий харчовий люпин; ферменти; protein concentrate; white food lupine; enzymes; кафедра готельно-ресторанної справи