Хіврич, Борис ІвановичАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДомарецький, Віталій Афанасійович2012-09-182012-09-182005Хіврич, Б. І. Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої / Б. І. Хіврич, О. В. Олексійчук, B. A. Домарецький // Наука і освіта : матеріали VIII Міжнар. науч.-практ. конф., 7-21 лют. 2005 р., м. Дніпропетровськ. - Дніпропетровськ, 2005. - Т. 53. - С. 64-67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2713Наведено результати дослідження процесів замочування та пророщування зерна сої з метою підвищення якості солоду. Investigation results of soaking and sprouting processes of soybeans with the aim of increasing soy malt quality are presented.uk-UKсояsoyпророщуваннязамочуванняякість солодуsproutingsoakingmalt qualityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиДеякі аспекти удосконалення технології солоду із соїThesis