Купажована рослинна олія (Патент на корисну модель № 124204) - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2018)
Купажована рослинна олія містить купаж двох рослинних олій. Як рослинні олії включає олії кісточок винограду та рижієву. Blended vegetable oil contains a blend of two vegetable oils. How vegetable oils include seeds of grape seed and rhizhiv.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; flour confectionery; харчування; food; напівфабрикати; semi-finished products; кафедра готельно-ресторанної справи