Удосконалення біотехнології інактивованих вакцин проти ньюкаслської хвороби шляхом підбору кількісного вмісту масляної фази - Чегринець, Анна Ігорівна; Красінько, Вікторія Олегівна (My University, 2025)
Досліджено вплив масляної фази на стабільність і ефективність інактивованих вакцин проти ньюкаслської хвороби. Встановлено оптимальний вміст масляної фази для підвищення імуногенності та безпеки вакцин. The influence of the oil phase on the stability and efficacy of inactivated Newcastle disease vaccines was studied. Optimal oil content was determined to enhance vaccine immunogenicity and safety.
Keywords: кафедра біотехнології і мікробіології; вірус; біотехнологія; інактивована вакцина; ад'ювант; імуногенність; Newcastle disease; virus; biotechnology; inactivated vaccine; adjuvant; immunogenicity; immunogenicity