Логвінчук, В. А.Фалендиш, Наталія ОлексіївнаКовбаса, Володимир Миколайович2013-09-232013-09-232009Логвінчук, В. А. Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів / В. А. Логвінчук, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 260.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9849В роботі досліджено зміну кислотного числа різних рослинних олій в процесі термічної обробки та досліджено якість картопляних чіпсів по кількості поглинутого жиру в процесі обсмажування. We have investigated the change in the acid number of different vegetable oils in the heat treatment and examined for the quality of potato chips in the amount of fat absorbed during frying.otherхрустка картопляобмажуваннярослинні оліїжиронакопиченнякислотне числоcrisproastingvegetable oilsfat accumulationacid numberкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктівThesis