Оптимізація електропневматичних систем керування пакувального обладнання на базі пневмоостровів - Суховірський, Т.; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2014)
Розвиток пакувальної галузі напряму пов'язано із розвитком інтеграції високотехнологічних пристроїв, які являють собою розвинені системи керування в області автоматизації технологічних процесів і виробництв. The development of the packaging industry is directly related to the development of the integration of high-tech devices that are developed control system in process automation and production.
Keywords: пакувальне обладнання; автоматизація; електропневматичні системи керування; electropneumatic control systems; automation; packaging machinery; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки