Honcharenko, TaisaTopchiy, OksanaSmirnova, Elizabeth2017-06-152017-06-152017Goncharenko, T. Use of sprouted wheat grain products in minced processed meat technology / T. Goncharenko, O. Topchii, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 83 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Ч. 4. – Київ : НУХТ, 2017. – P. 121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25596ennutritional valuesprouted wheat grainprocessed meat productschemical compositionrecipeпоживна цінністьпроросле пшеничне зерном’ясоперероблені продуктихімічний складрецептурапищевая ценностьпроросшее пшеничное зерномясопереработанные продуктыхимический составрецептуракафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуванняUse of sprouted wheat grain products in minced processed meat technologyThesis