Масліков, Максим МихайловичМасліков, Михайло Олександрович2012-02-222012-02-222003Масліков, М. М. Оптимальна відкачка дифузійного соку та її визначення / М. О. Масліков, М. М. Масліков // Наукові праці НУХТ. - 2003. - № 14. - С. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/296Розроблено оптимізаційну модель дифузійного відділення цукробурякового виробництва, що дає змогу визначати оптимальну відкачку дифузійного соку, і комп’ютерну програму «ПРОВІД» для її розрахунку. Отримані результати можуть бути використані для прогнозування та оптимального керування дифузійною установкою і теплотехнологічним комплексом цукробурякового виробництва.Optimization models of extraction department of sugar beet production and a computer program to calculating are developed. It allows determining the optimal raw juice evacuation. The results obtained can be used for predicting and optimal controlling of extraction plant and thermal-technological complex of sugar production.otherцукрозаводдифузійна установкамодельвідбір сокуоптимізаціяsugar productionextraction plantmodelraw juice evacuationoptimisationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра теплоенергетики та холодильної технікиОптимальна відкачка дифузійного соку та її визначення