Карпович, Інна ВіталіївнаЛагода, Володимир АндрійовичУдворгелі, Лариса ІванівнаПетришин, Наталія Зеновіївна2012-09-132012-09-132008Дослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропу / І. В. Карпович, В. А. Лагода, Л. І. Удворгелі, Н. З. Петришин // Харчова промисловість. – 2008. – № 7. - С. 8–9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2542Досліджено можливість комбінованого використання природного мінералу палигорскіту та активованого вугілля для знебарвлення гідролізату, одержаного із пшениці. Встановлено ефект знебарвлення гідролізату.Investigated the possibility combined use of natural minerals and activated coal for bleaching hidrolisatu derived from wheat. Determined the effect of bleaching hidrolisatu.otherефект знебарвленнягідролізатзнебарвленняприродний мінераладсорбціябарвні речовиниactivated charcoalhydrolysisdecolourationnatural sorbetsкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропуArticle